Тази прекрасна къща се намира в Кицбюел, Австрия и представлява едно модерно открито пространство за живот. Всъщност, тук са две постройки – две съвсем различни структури, построени по различно време. Именно в това се е състояло и най-голямото предизвикателство /според думите на архитектите/, защото двете сгради е трябвало да постигнат синхрон и разликата във времето на тяхното построяване не е трябвало да се набива на очи. Забележителното при новата Walde Haus е това, че тя предлага невероятна панорамна гледка към снежните Алпи, което я прави очарователно място за почивка и релакс. В същото време линиите на дизайна са прекрасно съчетани и човек напълно може да се потопи в красотата на снежния пейзаж, разчитайки на всякакви удобства, без излишен лукс.

Основните материали са дърво и стъкло, което благоприятства създаването на уютна и приветлива атмосфера. Палитрата се допълва от естествен камък и бетон, идеално съчетани с неутралните цветове на декора. Въпреки студените цветове, комбинирани със „студенината“ на бетонните тавани обаче, къщата може да се похвали с топла, естествена и изразителена обстановка.

Комплексът се състои от три блока, изградени на различни нива, като всеки от тях разполага с богато остъкляване. Движещите се части на фасадата дават усещане за пространствена откритост, а многобройните тераси се явяват прекрасен логичен завършек на закритите зони, като едновременно с това играят ролята на свързващо звено между всички части на дома.

Модерна-къща-в-Алпите-детайли Модерна-спалня-с-панорамна-гледка Модерна-трапезария-с-дървена-маса Дом-с-панорамен-изглед-в-Алпите Дом-с-панорамен-изглед-в-Алпите-от-Gogl-Architekten Дом-с-панорамен-изглед-екстериор Модерен-дом-баня Модерен-дом-в-Алпите Модерен-дом-в-Швейцария Модерен-дом-в-Швейцария-дизайн-на-всекидневна Модерен-дом-облицовки Модерен-инериор-и-декорация Модерна-архитектура-в-Швейцария

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.