Обикновено, при покупка, продажба или отдаването под наем на имоти, много хора се чудят дали е по-добре да се доверят на агенции по недвижими имоти и дали въобще е нужно да се ползват услугите на агенция по недвижими имоти.

Мнозина вярват, че не се нуждаят от помощта на професионалисти и могат да се справят с всичко сами. Но така ли е в действителност и защо хората се притесняват да ползват услугите на фирми по недвижими имоти?
Има няколко причини, поради които е по-добре да се свържете със специалист. На първо място, брокерите са професионалисти, които постоянно се занимават със сделки с недвижими имоти и познават отлично всички тънкости, свързани с тях. Освен това, използвайки услугите на агенции по недвижими имоти, вие ще си спестите много време, а както добре знаем времето също е пари. И не на последно място, ако изберете надеждна агенция, това е сигурна гаранция, че няма да попаднете в ръцете на измамници.

Вашият надежден партньор – как да го изберете?

Винаги е  по-добре да имате за съюзник опитен партньор. Именно от избора на правилната агенция по недвижими имоти зависи дали ще сключите изгодна сделка при покупка, продажба, отдаване под наем или наемане на жилище, офис, търговска площ и други. Не се колебайте да се възползвате от богатия опит и професионализъм, но все пак следвайте и някои основни критерии при избора на агенция по недвижими имоти:

Опит и дългогодишно присъствие на пазара

Винаги е по-добре да се обърнете към фирма, чието присъствие на пазара на недвижими имоти отдавна е познато и наложено.

Добрата репутация и успешните сделки

Именно броят на успешните сделки показва колко компетентна е дадена фирма. Можете да потърсите информация за агенцията и отзиви за работата й в Интернет.

Внимателно обслужване и грижа за клиента

Те са не по-малко важни, когато става дума за избор на агенция по недвижими имоти. Добрият професионалист ще ви изслуша внимателно и ще се съобрази с всички ваши желания, избирайки най-добрите съществуващи предложения на пазара, без да ви оказва давление да сключвате сделка, за която не сте убедени, че е добра.

Явист недвижими имоти Бургас Явист недвижими имоти Агент недвижими имоти Бургас Апартамент под наем Бургас Модерно жилище-недвижими имоти Явист Бургас Наеми Бургас Недвижими имоти Бургас Недвижими имоти в Бургас - Явист Покупка на апартамент Покупка на жилище Бургас Продажба на апартамент в Бургас Продажба на жилище Бургас

 

Снимки: Amit Geron
Модерен архитектурен проект на Pitsou Kedem Architects

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.