Обикновено, когато на хората им предстои покупка на къща, вниманието е насочено най-вече към две неща – цената и емоцията, която ги е обзела при огледа на имота. Но това не е всичко, защото дом или вила не се купуват всеки ден и ползването им е дългосрочно. Ето защо, добре е да се вземат предвид и други, не по-малко важни фактори.

Явист Бургас - Недвижими имоти-покупка на вила

Недвижими имоти-покупка на вила

Тук ще предоставим няколко препоръки за покупка на крайградска къща:
1. Когато купувате крайградска къща, от решаващо значение за избора е как точно възнамерявате да я използвате – като дом за постоянно пребиваване или само от време на време като ваканционно жилище.

Недвижими имоти Явист-съвети за купуване на къща

Съвети за купуване на къща

2. Уточнете точно колко пари можете да си позволите да похарчите за покупката на къща и не забравяйте, че твърде евтините имоти вероятно имат немалко недостатъци. Цената се влияе не само от размера, но и от вида на жилището.

Недвижими имоти Бургас-Явист- покупка на къща

Покупка на къща

3. Една крайградска къща за постоянно пребиваване следва да не страда от липса на вода, електричество, да се намира недалеч от магазини, както и да има подходящи пътища и транспортни връзки с града.

Бургас- Недвижими имоти -Явист - съвети за покупка на къща

Съвети за покупка на къща от Недвижими имоти ЯВИСТ

4. Крайградската къща, която ще използвате като вила, следва да разполага с красива гледка, да бъде на тихо и спокойно място, за да предлага пълноценна почивка. Ако ще отглеждате зеленчуци, проверете състоянието на почвата и размера на обработваемата площ.

Явист Бургас -съвети за купуване на вила (2)

Съвети за покупка на вила

5. В случай, че възнамерявате да се отоплявате с твърдо гориво, проверете дали наблизо има доставчик.

Явист Бургас - покупка на вила-съвети

Как да купим вила?

6. Относно надеждността на постройката трябва да се информирате дали скоро е правен основен ремонт и укрепване на основите /за старите къщи/.

Явист Бургас - покупка на крайградска къща

Покупка на вила с помощта на Недвижими имоти ЯВИСТ Бургас

7. Обърнете особено внимание на състоянието на покрива и подовете в къщата – от какъв материал са направени, има ли пукнатини и течове.

Недвижими имоти Явист Бургас- крайградска къща

Крайградска къща – съвети за покупка

8. Разбира се, най-добрият съвет, който можем да ви дадем е да използвате помощта на специалист.
За никого не е тайна, че собствениците-продавачи обичат да спестяват факти, свързани с недостатъците на имота, който се опитват да продадат. Брокерът по недвижими имоти ще ви предпази от евентуални измами и ще ви уведоми за всички детайли по спецификациите на къщата, за да вземете най-правилното решение при една толкова сериозна покупка.

 

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.