Как да декорираме кухнята през есента?

Интериорът на кухнята със сигурност ще се освежи, ако поканите даровете на есента у дома. Плодовите мотиви са прекрасно решение за украса на интериора, защото въздействат ободряващо с ярките си цветове и форми. Подобна тематична украса моментално разкрасява и освежава декора, създавайки приятно настроение на всеки един член от семейството. Съществуват различни начини, чрез които бихте могли да сътворите уникална есенна декорация в кухнята и тук ще ви дадем идеи за някои от тях.

Кухненски аксесоари в есенни мотиви

Kuhnenski-aksesoari-v-esenni-motivi

Кухненски аксесоари в есенни мотиви и форми са може би най-лесният начин да внесем малко свежо разнообразие в декора на кухнята. Просто обиколете магазините за различни кухненски кутии, панерчета, чаши или чинии, ярко изрисувани с различни плодове – ябълки, праскови, грозде, сливи и други. Салфетките на масата също могат да бъдат с такива мотиви. Ще се изненадате как тези, на пръв поглед съвсем дребни неща, могат да променят значително облика на кухнята ви.

Esenna-dekoratsiya-s-plodove-pana

Есенна декорация с плодове чрез пана или декоративни ансамбли

 

Ако обичате да творите, може да създадете прекрасни декоративни пана за стената с подръчни средства. Достатъчно е да намерите подходяща основа, върху която да подредите и закрепите изсушени плодове. Може да добавите сухи житни стръкове или да разнообразите с есенни листа. Просто проявете въображението си.

Esenna-dekoratsiya-s-plodove-dekorativni-ansambli

Кошници или купи с плодове също могат да бъдат използвани в създаване на есенна декорация в кухнята.

 

Esenna-dekoratsiya-na-doma-koshnitsa-s-plodove

Есенна декорация с плодове – разноцветни тъкани с плодови мотиви

Esenna-dekoratsiya-na-doma-ta-kani-s-plodovi-motivi

Друг интересен начин за есенна декорация в кухнята е да използвате разноцветни тъкани с плодови мотиви. Те могат да намерят най-различни приложения в кухненския интериор – като избор на тъкани за пердета, покривка или меки възглавници за столовете.
Есенна декорация на кухнята с принт стъкла

Kak-da-dekorirame-kuhnyata-prez-esenta-Prin-sta-kla
Такава декорация е по-трайна от всички останали и прекрасно би освежила дома ви през всеки един сезон. За да придадете повече свежест и чар на кухнята, можете да използвате красотата на декорацията с принт стъкла, в различни плодови и флорални мотиви.

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.