Представяме ви един луксозен дизайн на мезонет, който се намира в Мумбай, Индия. Проектът е на ZZ Architects и представлява модерна частна резиденция. Тя предлага просторни, красиво обзаведени помещения. Холът е изключително атрактивен, особено със своя уникален стъклен купол, но това далеч не е всичко, което може да ни впечатли.   Големият модулен диван е не по-малко интересен. Той е комбинация от четири отделни елемента, разположени почти по цялата дължина на стаята. Елегантни декоративни възглавнички завършват декорацията му, като  придават невероятен чар на помещението. Благодарение на стъклените панели, пространството изобилства от естествена светлина и изпълва интериора с жизненост и енергия.

 

Резиденцията разполага също и с  невероятен салон, разположен в близост до трапезарията. Подовите настилки са от полупрозрачен мрамор, което засилва усещането за лукс. Интериорът на трапезарията използва стилни стенни облицовки, умело съчетани с елегантния дизайн на  шкафовете. Изобилието от стъкло, в комбинация с атрактивно осветление, чудесно допълва луксозния дизайн. Откритите пространства също са пленителни. Дървената подова настилка е покрита с изкуствена зелена трева и създава усещане за истински комфорт, подсилено от естествената красота на екзотичните растения. И към всичко това – разбира се, една неповторима гледка към бреговете на Мумбай.

Модерна-трапезария-с-мраморен-под Обзавеждане-за-всекидневна-голям-модулен-диван Луксозен-дизайн-на-мезонет-баня Луксозен-дизайн-на-мезонет-в-Мумбай-Индия Луксозен-дизайн-на-мезонет-идеи-за-обзавеждане-на-спалня Луксозен-дизайн-на-мезонет-идеи-за-осветление Луксозен-дизайн-на-мезонет-модерно-обзавеждане-за-спалня Луксозен-дизайн-на-мезонет-спалня-с-великолепна-гледка Луксозен-дизайн-на-мезонет-тераса Луксозен-дизайн-на-мезонет-цветове-и-материи Луксозен-мезонет-декорация-на-банята Модерна-минималистична-кухня-с-атрактивно-осветление

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.