Този прекрасен минималистичен пентхаус се намира в швейцарския град Лугано и е дело на българския архитект Виктор Василев, който живее и твори в Милано, Италия. Проектът е завършен през 2011 година. Това е частната резиденция Attico Migani, разположена на последния етаж на една изключително модерна сграда.

Основният материал за проектирането на интериорните пространства са панелите от тиково дърво. Това е наистина отличен избор, не само заради топлината и уюта, които те създават, но и приносът им за формирането на стилната интериорна визия също е не по-малко впечатляващ.

Подовите настилки са с базалтово покритие и прекрасно контрастират с белотата на стените и таваните. Мебелировката е дизайнерска, изработена специално за този проект и това е съвсем осезаемо – декорът внушава чувство на пълна хармония и единство, нещо, което съвсем не се постига лесно.

Интериорът е изключително свеж и уютен, а съчетанието от дърво и кожа, леките конструкции, гладките повърхности – всичко това работи в полза на една невероятно модна визия.

Жилището предлага модерни решения за осветление за всяка една от вътрешните зони. Организацията на пространството е просто перфектна.

moderen-penthaus-v-lugano-krasiva-gledka moderno-obzavezhdane-v-minimalistichnata-banya minimalistichen-dizajn-i-moderni-resheniya-za-osvetlenie minimalistichen-penthaus-banya minimalistichen-penthaus-dizajn minimalistichen-penthaus-interior-da-rvo-i-kozha minimalistichen-penthaus-moderen-interior minimalistichen-penthaus-ot-arhitekt-viktor-vasilev minimalistichen-penthaus-resheniya-za-interiora-na-spalnyata minimalistichen-penthaus-v-shvejtsariya-interiorni-prostranstva minimalistichen-penthaus-v-shvejtsariya-interiorni-resheniya minimalistichen-penthaus-v-shvejtsariya-va-nshni-prostranstva-oformlenie moderen-minimalistichen-hol-kamina moderen-minimalistichen-penthaus-arhitektura moderen-minimalistichna-arhitektura-terasa-na-penthaus-v-lugano moderen-penthaus-dizajn-banya-minimalistichen-interior moderen-penthaus-dizajn-minimalistichna-kuhnya moderen-penthaus-dizajn-prehodni-pomeshteniya

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.