Първата задача е правилното разпределение на отделните жилищни зони, което има за цел да направи студиото удобно за живеене, като в същото време апартаментът да изглежда просторен и уютен. Тук трябва да отбележим, че когато пространството е лишено от прегради, подът и таванът са опорните точки, които определят траекторията на погледа. Ето защо текстурата и плътността на техните покрития са от решаващо значение. За да разнообразите декора, можете да прибегнете подове и тавани на няколко нива. Така, с подходящо осветление, студиото може да изглежда изключително ефектно.

Що се отнася до цветовата палитра, тя трябва да бъде избрана така, че едновременно да обединява и разграничава отделните зони. Създава се общ фон и декоративни фрагменти, които да преливат умело между отделните области, като в същото време всяка една от зоните използва свои характерни цветове и текстури.

Начините за обособяване на различните зони в апартамент тип студио са няколко. Според начина ви на живот, навиците и предпочитанията, може да заложите на различни настилки и декоративни материали, както и разнообразие на нюанси и текстури за отделните кътове. Светлинните акценти също са един добър начин да разделите на зони отделните области в едностаен апартамент.

Възможно е разделяне на пространството и посредством различни елементи от интериора – декоративни стени, колони, стелажи, паравани, монитори, барове и така нататък.

И накрая, непременно трябва да обърнете внимание на правилната циркулация на въздуха в едностайния апартамент, където отсъствието на преградни стени позволява безпрепятственото разпространение на миризми и дим из цялото помещение. Това от което се нуждаете е една добра системата за вентилация и климатизация.

Ето един прекрасен проект от A-cero.

Фотограф: Victor Sajara

Явист недвижими имоти-Апартамент тип студио Явист недвижими имоти-Едностаен апартамент декорация Явист недвижими имоти-Едностаен апартамент тип студио Явист недвижими имоти-Едностаен апартамент Явист недвижими имоти-Идеи за декорация на студио Бургас недвижими имоти Явист-Едностаен апартамент Бургас недвижими имоти Явист-Идеи за декорация на едностаен апартамент Бургас недвижими имоти Явист-Идеи за обзавеждане на студио Бургас недвижими имоти Явист-Студио апартамент идеи Явист Бургас-агенция недвижими имоти-покупка на студио

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.