Стилната резиденция Wallace Ridge представлява прекрасно луксозно, намиращо се в Бевърли Хилс, Калифорния, САЩ. Става дума за реконструкция на стара къща, която архитектите от Whipple Russell Architects са превърнали в един невероятно светъл, просторен и удобен дом. Атмосферата е гостоприемна, а интересните декоративни елементи добавят още един нюанс на уникалност.
Топлината на интериора е засилена от дървената подова настилка, придаваща невероятен уют на иначе голямото помещение. Тук можем да забележим също кожени мебели и множество декоративни елементи и аксесоари. Съчетанията от текстури разнообразяват декора и привличат визуален интерес. Естествено, не липсва и голяма камина, която да подсили усещането за топлина.
Разграничението на отделните зони е постигнато чрез леки конструкции, които сами по себе си се превръщат в декоративни елементи. Те са изработени от красиви материи и украсени с предмети на изкуството.
Зоната на всекидневната разполага с удобен голям диван, украсен с декоративни възглавнички за още по-голям комфорт. Въпреки, че не използва пъстра гама от цветове, а само черно-бели нюанси, тази декорация се оказва доста въздействаща. Кожата, също както и останалите естествени материи се славят със способността си да създават топла домашна атмосфера.
Трапезарията е решена в опростен, но силен вариант. Белите столове кореспондират с белите декорации и по този начин се постига визуално обединение на различните зони.

Стилна-резеденция-външни-зони-за-живот Стилна-резеденция-обзавеждане-на-външни-пространства Декоративни-елементи-в-интериора Декоративни-елементи-за-стени Дизайн-на-всекидневна-декоративни-елементи Дизайн-на-модерна-къща Интериорен-дизайн-подови-настилки Интериорни-решения-за-дома Минималистичен-дизайн-на-баня-с-бяла-вана Минималистичен-дизайнт-на-трапезария Модерен-интериор-с-бели-фотьойли Модерен-минималистичен-интериор-зони Модерен-хол-с-декоративни-възглавници Модерна-всекидневна-кожен-диван Модерна-резеденция-Калифорния-САЩ Модерна-резеденция-САЩ Модерно-обзавеждане-всекидневна-с-кожен-диван Модерно-обзавеждане-роял Стилна-резеденция-в-Бевърли-Хилс-САЩ Стилна-резеденция-в-Калифорния-басейн Стилна-резеденция-в-Калифорния-САЩ Стилна-резеденция-в-САЩ-басейн

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.