Това е Whidbey Island Cabin – една прекрасна къща в гориста местност, проектирана от Chesmore | Buck Architecture. Домът се намира на о-в Уитби в щата Вашингтон, САЩ. Той не е голям, площта му е 185 квадратни метра, но за сметка на това е изключително уютен, а панорамните му прозорци го превръщат в идеалното място за почивка. Сградата е разделена на няколко части, между които всекидневна, спалня и гостна. Сред използваните материали, съвсем логично доминира дървото /предимно дъб и кедър/, с оглед пълната хармония с околната среда.

Модерната къща е построена на зелен хълм, близо до залива, а усещането, което обзема всеки, прекрачил прага й е това на свобода и уединение. Покривът е тип „пеперуда“, което прави възможна панорамната гледка във всички посоки. Фасадата също е изключително вдъхновяваща.

Подобно на екстериора, интериорът също използва предимно дърво, с топли медени нюанси. Кухнята не е голяма, но с прекрасен дизайн и много удобна. Стъклените стени осигуряват изобилие от естествена светлина, като по този начин вътрешните помещения изглеждат особено приветливи. Всекидневната е обзаведена пестеливо, усещането е за спретнатост и чистота.

Селска-дървена-къща-в-САЩ Модерен-дизайн-на-кухня-с-камина Модерен-хол-с-бял-диван Модерна-архитектура-преходни-пространства Модерна-архитектура-САЩ Модерна-дървена-къща Модерна-дървена-къща-в-САЩ Модерна-кухня-плотове Модерна-къща-в-САЩ Модерно-обзавеждане-на-кухня Прекрасна-къща-в-гориста-местност-в-САЩ Прекрасна-къща-в-гориста-местност-трапезария

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.