Този модерен дом сред гората е се намира в малкия град Mill Valley, Калифорния, САЩ. Проектът е на CCS Architecture, а вдъхновението е почерпено от спокойствието на естествената околна среда – планини и зеленина. Комплексът е с площ 465 квадратни метра и е идеалното място за почивка от градския живот и натоварено ежедневие. Модерната къща е построена на три нива, като предлага изобилие от пространство. Прозорците са специално проектирани за максимално разкриване на външната красота. Откритите тераси са логично продължение на интериора, където човек може просто да се наслади на залеза или да се изтегне удобно с любима книга в ръка.

Стъклените стени оставят впечатлението, че се намирате сред самата гора, наслаждавайки се на зелени поляни, дървета и чист въздух. Интериорът е изключително стилен, цветовата схема е пестелива, а материалите са предимно естествени. Най-осезаемо е присъствието на дървото, като естествено продължение на темата за близостта между човека и природата. Белият килим върху дървената подова настилка създава прекрасен контраст и усещане за лекота. Удобните шезлонги допълват уюта.

Кухнята е в искрящо бяло, модерна, с прекрасни чисти линии на дизайна и гладки, лъскави повърхности. Удобните спални, облицовани с дърво са прекрасно допълнение към удобствата на този съвременен дом, построен насред гората, сякаш излязъл от страниците на някоя модерна приказка.

Модерен-интериор-съвременен-дом-сред-гората Спалня-дизайн-дървени-облицовки Дизайн-на-модерна-спалня Дом-сред-гората-в-Калифорния-САЩ Модерен-дом-всекидневна-със-стъклени-стени Модерен-дом-сред-гората-архитектура Модерен-дом-сред-гората-в-Калифорния-САЩ Модерен-дом-сред-гората-кухня-в-бяло Модерен-дом-сред-гората-нощен-изглед Модерен-дом-сред-гората-със-стъклени-стени Модерен-интериор-и-архитектура-дървени-облицовки Модерен-интериор-на-всекидневна-бял-килим

Written by
No comments

Sorry, the comment form is closed at this time.