Защо е важно да се обърнете към професионалист, когато искате да закупите имот?


Преди да се обърнете към агенция за недвижими имоти, трябва много добре да обмислите какви ще бъдат предимствата и недостатъците за Вас при покупката на недвижим имот. Инвестирането на голяма сума пари може сериозно да повлияе на стандарта Ви на живот. Затова е много важно да прецените правилно възможностите си.

Когато сте напълно сигурни в решението си Ви съветваме да се обърнете към доказала се във времето агенция, с която да преминете през целия процес по-лесно и по-сигурно.

 

Изборът на добра агенция, която да Ви представлява, осигурява няколко ключови предимства:

 

Брокерът по-бързо ще Ви ориентира за пазара на недвижими имоти към момента на Вашето търсене:

 

Ще търси имоти вместо Вас и ще ги отсява според изискванията Ви;

 

Ще бъде Вашия доверен посредник по време на преговорите;

  

Ще провери документите на имуществото, за да е сигурно, че няма да бъдете измамени;

  

Ще подготви цялата необходима документация за покупко-продажбата на имота;

 

При необходимост, ще съдейства за банково финансиране.

 

Винаги съществува риск от неочаквани нередности около непроверени имоти, фалшиви документи и некоректни продавача. Това може да Ви струва много нерви и пари, затова не действайте сами.

 

За да ангажирате брокер от професионална агенция за недвижими имоти е необходимо да подпишете договор за посредничество, в който се регламентират пълно и точно всички права и задължения на двете страни. Така сте гарантирани, че брокерът ще Ви предложи всички текущи имоти на пазара, отговарящи на Вашето търсене.

 

Правене на огледи.

 

Огледите понякога могат да бъдат неприятни, заради времето, което трябва да отделите. За съжаление това е неизменна част при избора на ново жилище. Задължение на брокера е да съгласува огледите в удобно за Вас време.

 

Изборът на ново жилище може да премине леко и приятно, но може и да се превърне в дълъг и мъчителен процес. Не рискувайте да помрачите приятното усещане, което носи новия дом, и се възползвайте от услугите на агенция за недвижими имоти. Пристъпете прага с желание и позитивизъм.

 

Ако има въпроси, на които не сте намерили отговор, моля изпратете ги чрез регистрационната форма по-долу и ние ще ви отговорим в най-кратки срокове.